GFI LANGUARD

Detectează noduri ș i legături fără fir

GFI LANguard N.S.S. poate detecta ma ș ini sau echipamente ce sunt conectate în reţea printr- o legătură fără fir. Legăturile fără fir reprezintă un mare risc de securitate dacă nu sunt securizate corespunzător.

 

Permite predefinirea detaliilor autentificărilor

GFI LANguard N.S.S. permite stocarea separată a detaliilor autentificărilor pentru fiecare calculator din reţea evitând necesitatea specificării acreditivelor de autentificare importante la fiecare scanare. Într-o singură sesiune de scanare este posibil să examinaţi toate sarcinile din reţea, chiar dacă cer diferite detalii/metode de autentificare.

 

Permite crearea de vulnarabilităţi particulare

Utilizind scripturi ș i condiţii, se poate adăuga o verificare de vulnerabilitate proprie utilizând condiţii cum ar fi verificarea pentru intrări ș i valori din regi ș tri proprii. De asemenea se pot scrie verificări complexe de vulnerabilitate utilizând GFI LANguard N.S.S. VBScript – motor de script compatibil. GFI LANguard N.S.S. include un editor de script ș i depanator care ajută la dezvoltarea de script.

 

Verifică dacă auditul de securitate este pornit în întreaga reţea

GFI LANguard N.S.S. verifică dacă fiecare ma ș ină 2000/2003/ XP/Vista are auditul de securitate pornit. Dacă nu, GFI LANguard N.S.S. crează o alertă ș i permite pornirea auditului de la distanţă. Auditul de evenimente de securitate este foarte recomandat – permite detectarea intruziunilor în timp real. GFI LANguard N.S.S. asociat cu produsul GFI LANguard Security Event Log Monitor automatizează întreaga reţea oferind o analiză în timp real a evenimentelor de securitate.

 

Desfășurarea de programe terţe și patch-uri în întreaga reţea

Pe lângă desfă ș urarea de patch-uri ș i service pack, GFI LANguard permite cu u ș urinţă desfă ș urarea de programe terţe sau patch în întreaga reţea. Se poate utiliza această caracteristică pentru a desfă ș ura un client software, actualiza programe non Microsoft, actualizări de viru ș i ș i altele. Caracteristica de desfă ș urare de software proprietar ne scute ș te de necesitatea de a avea Microsoft SMS, care este prea complex ș i scump pentru reţele de mărime mică și medie.

 

Scanare împotriva echipamentelor periculoase USB

Echipamentele USB pot fi o problemă de securitate potenţială de când aproape orice echipament poate fi conectat. Aceasta creează un risc de securitate potenţial ș i administratorii trebuie să aibă control. GFI LANguard N.S.S. scanează toate echipamentele conectate la USB, filtrează echipamentele autorizate USB (cum ar fi mouse) ș i generează o alertă dacă găse ș te un echipament USB necunoscut, periculos.

Raportează permisiuni NTFS și partajări

GFI LANguard N.S.S. va afi ș a ambele permisiuni NTFS ș i partajare pentru toate partajările de reţea, permiţând verificarea cu u ș urinţă ș i blocarea anumitor partajări.

 

Scanează ș i recuperează date OS de la sisteme Linux

Este posibil să extrageţi de la distanţă date OS de la sisteme Linux ș i rezultatele scanării să fie prezentate în acela ș i mod ca pentru Windows. Aceasta înseamnă că ambele sisteme Linux ș i Windows de pe calculatoare pot fi investigate într-o singură sesiune de scanare! GFI LANguard N.S.S. include numeroase verificări de securitate pentru Linux incluzând ș i detecţia rootkit-uri.

 

Autentificarea în sistemele Linux se face printr-o cheie privată SSH

GFI LANguard N.S.S. poate utiliza fi ș iere chei private SSH în loc de tradiţionalele parole pentru a se autentifica pe sisteme Linux.

 

Verificarea statusului GFI LANguard Portable Storage Control (P.S.C.)

GFI LANguard N.S.S. poate de asemenea să verifice dacă serviciul echipamente de stocare portabile este pornit. GFI LANguard P.S.C. oferă un control al echipamentelor de stocare portabile în întreaga reţea. Putem controla care utilizator poate folosi un stick USB, MP3 player IPOD, FDD și altele.

 

Suportă instalare silenţioasă

Se poate executa o instalare iniţială fără griji a lui GFI LANguard N.S.S. pe mai multe calculatoare în background fără a interacţiona sau interveni asupra utilizatorului. Configurarea parametrilor desfă ș urărilor este de asemenea posibilă prin crearea de fi ș iere MST (Microsoft Transform).

 

Cerinţe de sistem

  • Windows 2000 (SP4)/ XP (SP2)/2003/Vista
  • Internet Explorer 5.1 sau mai mare
  • Client pentru Microsoft Networks Win 95 sau mai mare
  • Secure Shell (SSH).


1  2  3

   

Home | Promo |Service | Vânzări | Soluţii complete | Sisteme securitate | Carieră | Despre noi | Contact |Certificate

Copyright © 2009 Union co S.R.L