3D mobil valóságrögzítés

360 fokos valóság rögzítés, kül- és beltéri 3D szkennelés, ami a helyszín virtuális bejárhatóságát és feltérképezését teszi lehetővé.

Ez az egyedi mobil térképező megoldás gyorsan és szabályosan rögzíti a valóságot. A rendszer teljes mértékben hordozható, akár még repülőgépen feladható csomagként is szállítható.

Ennek az eszköznek a segítségével sokkal gyorsabban és megbízhatóbban hozhatók meg fontos döntések a veszélyhelyzetek során, hiszen pontosabb adatok állnak rendelkezésre. Az átlátható és pontos képeknek, illetve pontfelhőknek köszönhetően a kitelepítési tervek megalkotása és a menekülési útvonalak tervezése sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

Akár életet is menthet, ha jól ismerik a terepet, mielőtt vészhelyzetben a helyszínre sietnének. A biztonságos és gyors reagálás érdekében minden helyszínről 3D-ben készíthetők modellek és képek. Az Autodesk, Intergraph és egyéb szoftverekkel közösen alkalmazva a valósághű képeken alapuló oktatás és képzés az aktuális és friss adatkészletekkel még magasabb színvonalra emelhető.