DESPRE NOI

Cele două firme Union Protection și Union Co, alcătuiesc Grupul Union.

Union Co a fost înființată în anul 2004, oferind de-a lungul timpului diverse servicii si produse IT în domeniul public și în cel privat (service IT, componente de calculator, calculatoare, laptopuri, imprimante, cartușe, etc). Cea mai recentă activitate a companiei este cea de colectare și reciclare a deșeurilor electronice prin extragerea de metale prețioase din acestea. Echipa Union Co este formată din comercianți, specialiști IT și chimiști.

Union Protection activeaza din anul 2009, oferind clienților săi servicii de proiectare și instalare a sistemelor de securitate, iar în anul 2019 compania a achiziționat un scanner portabil cu ajutorul căruia oferă servicii de scanare 3D în domenii precum: proiectare, topografie și arhitectură. Echipa Union Protection este formată din ingineri, electricieni și tehnicieni foarte bine pregătiți pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

Profesionalismul și livrarea la timp reprezintă valorile care au consacrat activitatea noastră, iar investiția continuă în resurse, aparatură, programe și tehnologii de ultimă generație ne-a garantat rezultate remarcabile.

Cântărim riscurile și beneficiile pe termen scurt și lung, astfel încât să ne asumăm termene viabile. Acest echilibru a susținut creșterea noastră și a generat noi oportunități de business bazate pe recomandări.
Suntem orientați spre a investi continuu în echipa noastră, în resurse și în comunitățile în care ne implicăm cu scopul de a garanta o dezvoltare sustenabilă pentru Union Grup.