DESPRE NOI

Union Co a fost înființată în anul 2004, oferind de-a lungul timpului diverse servicii si produse IT în domeniul public și în cel privat (service IT, componente de calculator, calculatoare, laptopuri, imprimante, cartușe, etc). Cea mai recentă activitate a companiei este cea de colectare și reciclare a deșeurilor electronice prin extragerea de metale prețioase din acestea. Echipa Union Co este formată din comercianți, specialiști IT și chimiști.

Profesionalismul și livrarea la timp reprezintă valorile care au consacrat activitatea noastră, iar investiția continuă în resurse, aparatură, programe și tehnologii de ultimă generație ne-a garantat rezultate remarcabile.

Cântărim riscurile și beneficiile pe termen scurt și lung, astfel încât să ne asumăm termene viabile. Acest echilibru a susținut creșterea noastră și a generat noi oportunități de business bazate pe recomandări.
Suntem orientați spre a investi continuu în echipa noastră, în resurse și în comunitățile în care ne implicăm cu scopul de a garanta o dezvoltare sustenabilă pentru Union Grup.