Rólunk

Az Union Group két különálló vállalkozásból áll, az Union CO KFT és az Union Protection KFT nevek alatt. A két cég eltérő tevékenységei az évek során összehangolódtak és egymást kiegészítő szolgáltatások is születtek. Az UG nagyon dinamikus és fókuszált egységként működik annak minden tagjával.

A vállalatok foglalkoztatnak többek közt értékesítőket, IT és számítástehnikai szakembereket, kémikusokat, mérnököket és szakmunkásokat is.

A sokoldalú foglalkoztatásból fakadóan dolgozunk irodai elektronikai eszközökkel és kellékekkel, számítástehnikai elektronikai hulladékok begyűjtésével és újrahasznosításával, e mellet igénybe lehet venni teljes körű védelmi hálózat kiépítését, úgy tűzvédelmi rendszerek, videókamerás megfigyelő rendszerek, vagyonvédelmi rendszerek, illetve beléptető rendszerek elrendezésének megtervezését és szerelését is. A cég mindezek mellett bővítette a szolgáltatásai listáját az elmúlt időben a kül- és belterek teljeskörű 3 dimenziós valóságrögzítésével (szkennelés), ami nagyszerű alapanyagot jelent úgy a helyszín virtuális körbenjárhatóságára, mint a mérnöki adatok és mérések villámgyors rögzítésére és feldolgozására.

Az Union CO 2004-ben indult útnak és azóta egy ismert névvé vált a saját piacán. A vállalat célja mindig minőségi árút és a minőségi kiszolgálást biztosítani a kliensei számára, így az elmúlt évek munkássága nyomán egy elismert céggé vált úgy az állami intézmények mint a magánvállalkozások körében.

A cég frisebb tevékenysége mindezek mellett az elektronikai hulladékok, első soron számítástehnikai eszközök, begyűjtése és újrahasznosítása is, az alapanyagok szétválasztása és a nemes fémek újannon kinyerése ezekből.

Az Union Protection a biztonsági rendszerek megtervezésére és létesítésére specializálódott cég, ami 2009 óta működik úgy magán, mint állami vállalatok szolgálatában. Teljes körü védelmi hálózat kiépítését lehet megrendelni, úgy tűzvédelmi rendszerek, videókamerás megfigyelő rendszerek, vagyonvédelmi rendszerek, illetve beléptető rendszerek elrendezésének megtervezése és szerelését lehet igénybe venni.

A cég bővítette a szolgáltatásai listáját a kül- és belterek teljeskörű 3 dimenziós valóságrögzítésével, ami nagyszerű alapanyagot jelent úgy a helyszín virtuális körbenjárhatóságára, mint a mérnöki adatok és mérések villámgyors rögzítésére.